Йшов п'ятий рік війни: "У вихідних білих сорочках, поголені, причесані, сидять богоугодні "хохли" з ошатними дружинами і славлять російського царя", - блогер

П'ятий рік війни, десь на Західній Україні в церкві УПЦ МП маленькі українці українською виводять пісні в честь героїв, які загинули за Україну в війні з Росією, точніше не тільки в честь героїв АТО, а в честь святих РПЦ - сім'ї царя Російської імперії.

Про це у своєму блозі пише український блогер Сергій Марченко, передають Патріоти України.

Він зазначає, що досить розумно, якщо більшість українців не повірять в це і скажуть, що це провокація і фейк, адже як може бути так, щоб не знайшлося жодної розсудливої людини, яка б встала і сказала: «Люди! Ви, що з глузду з'їхали?». Але ні, не було таких людей. Повний зал народу. У вихідних білих сорочках, поголені, причесані, сидять богоугодні «хохли» з ошатними дружинами і славлять російського царя.
«Зуби дракона, з яких проростають на нашій землі ворожі воїни, це не казка, а бувальщина про російську церкву в Україні», - написав блогер.
Він додає, що значення Томосу про автокефалію Української церкви з Константинополя важко переоцінити. Так, сам по собі він не перетворить «хохлів» в українців, але, принаймні, можна буде сподіватися, що не проростуть нові зуби дракона.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...