"Ісламізація РФ": В Україні відреагували на слова Путіна про "російську Мекку" в Криму

Український журналіст Роман Цимбалюк та український політтехнолог Тарас Березовець прокоментували пропозицію президента РФ Володимира Путіна створити в Херсонесі "російську Мекку".
"Головний ісламіст" заговорив про власну "Мекку"

Про це вони написали на своїх сторінках в Facebook, передають Патріоти України.

"Росія-найбільша країна на планеті (дивись Глобус). Здавалося б, місця достатньо, у тому числі для створення російської-російською Мекки. Але немає. Російську Мекку будуть створювати на окупованих територіях - в Криму, в Херсонесі, так як саме там КИЇВСЬКИЙ князь Володимир хрестив Русь. Це з області "руської" Анни - королеви Франції, дочки князя КИЇВСЬКОГО Ярослава Мудрого", - іронізує Цимбалюк.

За його словами, якщо б Росія захопила Київ, то знайшлося б тисячі аргументів того, що це "російське місто" і з нього пішов "зміцнення російського централізованого держави".

"На даний момент в історичному аспекті Росія не претендує тільки на Степана Андрійовича (Бандеру, - ред.)", - пише журналіст.

У свою чергу, Березовець побачив у замуленні Путіна ознака того, що його передвиборна кампанія будується навколо теми окупації Криму.

"Те, що Путін дав старт кампанії з українського півострова, а дата виборів призначена на 18 березня 2018 року - день анексії Криму, чітко вказує, що це тема і буде магістральної у всій виборчій гонці. Додамо сюди різке посилення і підсвічування теми "Кримського мосту", закриття Керченської протоки", - зазначив політтехнолог.

"До речі, згадка саме Мекки, а не Єрусалима це така фройдівська обмовка по-путінськи, враховуючи швидко набираючі темпи ісламізації РФ", - додав він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...