"Ісламська держава" взяла на себе відповідальність за стрілянину в Лас-Вегасі

Терористи заявили, що відкривший вогонь Стівен Педдок був їх «солдатом» і прийняв іслам «багато місяців назад».

Про це, посилаючись на підконтрольне бойовикам агентство «Амак», повідомляє волонтерська група Conflict Intelligence Team (CIT), передають Патріоти України.
При цьому ніяких доказів зв'язку стрілка з бойовиками ІГІЛ не наводиться. Поліція США також поки не розглядає версію теракту.

У CIT відзначають, що нерідко ІДІЛ намагаються взяти на себе відповідальність за ту чи іншу подія, якщо нападник при цьому загинув.

«Іноді при цьому публікуються докази переходу стрілка в іслам або його присягання на вірність ІДІЛ, чого в даному випадку не було зроблено», - пишуть волонтери CIT.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...