"Існує реальна ймовірність того, що Україна повторить хаотичне минуле після Помаранчевої революції", - Atlantic Council

Розчарування "помаранчевими" дозволило повернутися на трон проросійським силам.

Президентські і парламентські вибори на Україні, які пройдуть в 2019 році, будуть одними з найважливіших за весь час незалежності. Про це пише авторитетний ресурс Atlantic Council, відзначаючи, що перед стартом виборчої кампанії варто пам'ятати про декілька факторів, передають Патріоти України.
"Після Помаранчевої революції Україна пережила п'ять років нестабільності і одні дострокові вибори, що заблокувало проведення будь-яких реформ і боротьбу з корупцією. Розчарування "помаранчевими" лідерами дозволило проросійським силам повернутися до влади в 2010. Існує реальна загроза, що цей сценарій повториться", - відзначає видання.

Також треба пам'ятати, що виборці звинувачують президента Петра Порошенка в проблемах, за які відповідає уряд і парламент. Крім того, в Україні немає справжніх політичних партій, а тому існує реальна ймовірність того, що Україна повторить хаотичне минуле після Помаранчевої революції.

За версією Atlantic Council, шанси на другий тур у таких проросійських кандидатів як Юрій Бойко або Вадим Рабинович вкрай низькі, оскільки більшість їхніх виборців перебувають або на Донбасі, або в Криму, і голосувати на майбутніх виборах не зможуть.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...