"Іспанія вже знає, що значить програвати. У київському Палаці спорту її поставила на коліна шалена українська збірна", - мадридська газета "AS"

В іспанській пресі активно коментують першу поразку своєї національної баскетбольної збірної від України у відборі на КС-2019 і всі без винятку визнають справедливою перемогу українців.

Як передають Патріоти України, провідна спортивна газета "AS" в своєму репортажі з Києва пише:

"Іспанія вже знає, що значить програвати. У київському Палаці спорту її поставила на коліна шалена українська збірна. Лідери іспанської команди нічого не змогли протиставити неймовірній грі у всіх лініях української збірної, яку фантастично підтримувала публіка, яка влаштувала їй в кінці овацію. Атмосфера трибун, мабуть, позначилася на іспанських гравцях, які допустили катастрофічний відсоток влучень з триочкової зони-27,6.

Особливо виділимо Святослава Михайлюка, який з цього сезону виступає в НБА за "Лос Анжелес Лейкерс". Це неймовірний гравець, який своїми триочковими кидками просто деморалізував іспанців".

Інша іспанська газета "Mundo Deportivo" зазначає: "Україна грала вдома і мала в своєму складі всіх кращих гравців, за винятком Пустового з "Барселони". І український тренер зумів використати талант кожного з гравців для того, щоб забезпечити дуже важливу перемогу для господарів".

Вихованця школи "Черкаських Мавп", а нині гравця "Лейкерс" Святослава Михайлюка іспанські журналісти назвали "Великим архітектором перемоги" і відзначили фантастичну гру центрового нашої збірної В'ячеслава Кравцова.

Також журналіст видання звернув увагу на дуже чітко вибудувану тактику на матч Євгена Мурзіна і жорстку гру в захисти української збірної.

Загальнонаціональна іспанська газета "El Pais" вийшла з заголовком "Іспанія забуксувала в Україні", відзначаючи, що в Києві команда зазнала першої поразки в семи матчах відбору до КМ-2019.

Журналіст газети зазначає, що іспанська збірна поступилася українцям за всіма показниками гри і заслужено програла. А нейтралізувати Святослава Михайлюка іспанські баскетболісти так і не змогли. "El Pais" пише, що український захисник "Лейкерс" просто деморалізував іспанську збірну.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...