Іспанська Рів'єра та цицьки для "скромного соціаліста": Проголошений "вождем нужденних" Ківа виклав селфі з розкішного курорту на голій жінці

Скандальний глава Соціалістичної партії України й екс-радник голови МВС Ілля Ківа опублікував відвертий знімок із відпочинку в Іспанії.
Ілля Ківа

Він сфотографувався на стегнах оголеної супутниці, яка прикриває груди рукою. Відповідний знімок він опублікував в Instargam, передають Патріоти України.

"Мені кажуть, що мій "Інстаграм" став нудним, стало менше життя і фарб! Додаю - "Ківа вміє не тільки добре працювати, а й добре не працювати"! Мама вчила робити все, вкладаючи "душу". Я був слухняним і вихованим сином! Для розумників, які шукають, до чого до*атися - це мій четвертий тиждень відпочинку в цьому році і четверта поїздка (моя відпустка становить 30 днів стандартних і 15 днів як учаснику бойових дій)", - підписав Ківа фото.

У мережі користувачі підтримали його, зазначивши, що сподобався задній план на фото. "Ілля красавчик! Визнав", "Норм ци*ьки", "Вогонь! Задній план супер", "Фото - бомба", - написали в мережі.

Деяких насторожила різкість відтінків на знімку, через що з'явилося припущення, що це фотошоп. "Це фотошоп?", "Чому Іспанія? Чому не Одеса?".


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...