Істерія скреп: Кікабідзе одним фото "порвав" російський сегмент соцмереж

Неадекватна російська телеведуча грузинського походження Тіна Канделакі накинулася на метра через його фото на тлі пам'ятника Степану Бандері.

Гордість Грузії, співак, актор, сценарист і режисер 80-річний Вахтанг Кікабідзе, який завжди відкрито підтримував Україну, сфотографувався біля пам'ятника Степану Бандері під час свого чергового візиту в західні регіони країни. І викликав спалах злості не тільки у "запутінських" росіян, а й невеликої частини своїх земляків, передають Патріоти України.

Вахтанг Кікабідзе викликав спалах гніву Тіни Канделакі, яка зробила в чужій країні успішну кар'єру ведучою і навіть керівника телеканалу. Порушуючи непорушні традиції своєї Батьківщини поваги до старших, телевізійниця безсоромно висловилась про метра, який уособлює цілу епоху культури СРСР і держав пострадянського простору. "Сбылась мечта грузина! Позор всей Грузии! Побирается, где нальют!" - написала Канделакі про Кікабідзе на своїй сторінці в соцмережі.

Однак незабаром пост став недоступний для користувачів - по всій видимості, ведуча його видалила або закрила налаштування приватності. Може бути, посоромилася своєї дріб'язкової заяви.

Тим часом Вахтанг Кікабідзе, що не помічає злісних нападок, продовжує відстоювати свою принципову позицію. В інтерв'ю він зізнався, що довгі роки чекав, коли ж розпадеться СРСР і відзначав цю подію з друзями. Метр висловив упевненість, що долю Союзу повторить і путінська Росія.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...