Істерія в таборі російських найманців: Відомому донецькому бойовику заборонили в'їзд у РФ (відео)

Відомому терористові "ДНР" В'ячеславу Дьякову на прізвисько Сенсей заборонили в'їжджати в Росію строком на 5 років. Найманець звинувачує у всьому Білорусь.

Донецький бойовик вже влаштував істерику в соцмережах, передають Патріоти України.

Сенсей - відомий в Донецьку терорист. Він ще в 2014 році підтримав окупацію Донбасу гібридною армією Росії і активно займався вербуванням нового "гарматного м'яса". Спеціалізується Сенсей на терористах з проблемами слуху в зв'язку з тим, що сам має такі вади.Росія не оцінила зради терористом України. Намагаючись проїхати на територію РФ, найманець дізнався, що є нев'їзним на найближчі 5 років.

Що примітно, персоною нон грата його оголосили, зі слів прикордонників РФ, на вимогу Білорусі. "Я ничего не понимаю… Я все время ставил Беларусь в пример как страну, которой удалось избежать Майдана… Говорил, что все они там правильно делают", - скаржиться бойовик "ДНР".

Він запевняє, що ніколи нічого не говорив і не писав образливого про цю країну. Сенсей вже почав щось підозрювати. Він думає, що РФ готується "злити" Донбас і саме тому почала закривати свій кордон. "Мы долго гадали, как же нас могут в Украину обратно запихнуть… а вот так! Хорватский вариант", - констатував терорист.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...