Істерика та передчасні роди: Серед ночі у 52 сімей киян відібрали їхні квартири (відео)

Ви спокійно спите вночі? А саме в цю мить ваша оселя може легко стати чужою.

Серед ночі, за якісь хвилини, власні квартири у столиці втратили одразу 52 сім'ї. Коли люди про це дізналися, їх косили серцеві напади, а вагітна жінка навіть народила дочасно, передають Патріоти України з посиланням на Антикор.

Далі про те, як звичайний нотаріус можезалишити будь-якого українця ні з чим.

Для Віри Костянтинівни життя в столиці було нездійсненною мрією. Рік назад вона ризикнула і разом із дочкою та зятем поміняла просторий будинок у Черкасах на маленьку квартирку в київській новобудові. Вклали в ремонт усі фінанси й сили, а як у грудні разом із сусідами пішли за документами - почули від нотаріуса таке, від чого просто остовпіли.

«Виявляється, моя квартира продана вночі, о 23.45. У людей о першій годині, другій, третій, четвертій навіть. Ми просто в шоці», - каже жінка, яка стала жертвою аферистів.
Вона розповідає, як після цієї звістки людей косили серцеві напади:

«Скільки тут «швидких» під'їжджало, ви навіть не уявляєте. Тут навіть одна породілля народила завчасно. Їй майже ще два тижні, а вона народила через це».

Розлючені люди накинулися на керівника фірми-забудовника. Чоловіка ледве не лінчували. Та він присягається: людські квартири не продавав. І одразу запідозрив власників землі, на якій звели будинок.

«Вони зрозуміли, що як то кажуть вони «попали», - каже керівник підприємства-замовника будівництва Володимир Могильний.

Півсотні вкрадених квартир переоформила нотаріус із 20-річним стажем Оксана Буряк. На скарги людей у поліцію та прокуратуру - жодної відповіді.

Журналісти «Надзвичайних новин» пішли до офісу нотаріусу, в якому - мертва тиша. Сусіди не бачили жінку вже більше двох тижнів, а її телефон мовчить.

Щороку «чорних» нотаріусів в Україні все більше

Правозахисник Едуард Багіров пояснює, що за кожним нотаріусом, який вчиняє такі злочини, є «дах» в особі представника Генеральної прокуратури, СБУ, МВС, депутат Верховної Ради. Тобто ті люди, які допоможуть чорному нотаріусу в разі провалу.

Завдяки доступу до електронного реєстру нерухомості, будь-який нечистий на руку нотаріус може з легкістю ламати людські долі.

«Реально нотаріус може забрати все. Зробити безхатченком. Забрати всі гроші, квартиру, майно. Викинути на вулицю», - наголошує Едуард Багіров.

Вірі Костянтинівні та її ошуканим сусідам, можна сказати, пощастило. На їхні скарги відреагували в Міністерстві юстиції.

«Скасувати незаконні дії даного нотаріуса, поновити права власності наших громадян на дані 52 квартири. Передати матеріали до правоохоронних органів. Позбавити доступу даного нотаріуса назавжди до всіх реєстрів», - зазначив міністр юстиції Павло Петренко.

Тож воно й не дивно, що скандального нотаріуса вже й слід запав. Матеріали про її подвиги передадуть поліції. Та от чи дійде справа до суду й до реального терміну за гратами?

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...