Історії нашого міста: У мережі розповіли про кричущу байдужість киян

У понеділок, 7 травня, в одному зі столичних автобусів розгорнулася «дика» історія з пасажиром і дівчиною.

Про це повідомляють столичні журналісти, передають Патріоти України.
«Чоловік явно в неадекватному стані. І починає приставати. Відразу по повній програмі: то залізти на руки намагається, то затиснути, то засмоктати, то забратися під спідницю. Дівчина в шоці, слабо і тихо намагається одбрикатися. Навколишні нуль на масу. Я коректно і голосно прошу молодця прибрати руки. Від оточуючих реакції немає», - йдеться в повідомленні.
Більш того, ігнорували прохання дівчини і працівники маршрутного таксі. «В результаті це триває 30 хвилин. При цьому мої гучні прохання висадити цього «пасажира» з салону ігноруються, як іншими пасажирами, так і кондуктором. Коли я голосно запитала бортовий номер машини і сказала, що набираю поліцію, його понесло. Тому подзвонити не вийшло. Кондуктор ж занепокоївся, мовляв, давайте все вирішимо мирно, молода людина, Ви втомили дівчаток. І його тільки відтіснили. І то дуже неохоче», - підкреслюється в тексті повідомлення.
Після цього чоловік дістав газовий балончик і почав відкрито погрожувати дівчині, паралельно «лапаючи» її за коліно.
У той же час користувачі мережі впевнені, що за подібний інцидент повинні відповідати особисто кондуктор і водій машини. «Кондуктора з водієм притягнути до відповідальності за бездіяльність», «всі бояться, що можуть виявитися з ножем в голові», «до чого життя дійшла», - пишуть вони.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...