Італійський співак, який підтримав окупацію Криму, планує дати концерт у Києві

Італійський співак Рікардо Фольї, який підтримав окупацію Криму Росією і виступав на півострові на підтримку так званого референдуму в березні 2014 року і який критикував Революцію гідності, має намір дати концерт у Києві.

Анонс концерту Рікардо Фольї та іншого італійського артиста Пупо у Freedom Event Hall, запланованого на 7 березня, розміщений на сайті продажу квитків Parter.ua, передають Патріоти України.

Концерт приурочений до 8 березня. "Королі італійської публіки Пупо і Рікардо Фольї з ексклюзивним святковим концертом у Freedom Event Hall! Уперше в Україні виступлять популярні італійські виконавці Пупо і Рікардо Фольї!", - сказано на сайті.

16 березня 2014 року Рікардо Фольї виступив на площі Нахімова в Севастополі на підтримку російської окупації під час нелегітмного "референдуму". Коментуючи свій виступ у Севастополі, Фольї в 2014 році заявляв, що "референдум був священним правом населення Криму", повідомляла Инопресса, посилаючись на італійське видання La Repubblica.

Водночас Фольї критикував українців, які вийшли на Майдан у Києві. "Я отримую інформацію про ситуацію в Україні, але газети ніколи не прояснювали ситуацію: хто стояв за барикадами в Києві? Всім відомо, що маніфестантами маніпулювали. Мені також відомо, що на референдум приїхали іноземні спостерігачі. У російській конституції є положення про приєднання інших країн, і в Криму більшість хотіли повернутися туди, звідки вони прийшли, - казав Фольї. - Санкції - це помилка, нам усім доведеться за них розплачуватися. Навіть меншість у Криму переконається, що 6% зростання ВВП дуже скоро перетвориться на 26%, адже там багато готелів".

Тоді ж італійський співак заявив, що "Путін зробив Росію більш вільною, це вже не режим".

Відразу після виступу в Севастополі Фольї прилетів на Кавказ, де дав концерт у Майкопі й заявив, що не бачив російських танків на вулицях у Криму.

Чи законно італійський співак потрапив на український півострів, а з окупованого Криму на територію РФ - мають з'ясувати українські компетентні органи. У зв'язку з цим Цензор.НЕТ направив запит у Службу безпеки України.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...