Юрій Луценко, його дружина та син оголошені "персонами нон грата" в США - журналіст

Протиправні дії генпрокурора проти створюваних Заходом антикорупційних інституцій начебто отримали от таку реакцію

Про це повідомив у Facebook відомий публіцист і політолог Ростислав Демчук, передають Патріоти України.
«Коли прийшла звістка з Кіпру, що там суд заарештував більше 800 мільйонів доларів США Ріната Ахметова - поставився до цього стримано. Але коли прийшла новина з Вашингтона, що Рінату Ахметову заборонений в'їзд в США, а за цим прийшла інформація, що і Юрій Луценко, і його дружина Ірина Луценко, і син Олександр оголошені «персонами нон грата» в США - на душі стало якось веселіше», - написав Демчук.

Також Демчук додав фото Ахметова і Луценка: "Та і фото промовисті. Особливо друге - цілуються в десна, аж в засос. Хіба просто так чоловіки цілуються? Цікаво, що їх поєднує? Чи це такий ритуал вступу в мафіозну ложу "Вільних вуглярів"?"

«Генпрокурор-кум Юрій Луценко, його дружина - тітка III тисячоліття, і синок, який зіграв весілля з розмахом і держохороною, оголошені персонами нон грата в США. І соромно, і весело!», - із задоволенням прокоментувала цю новину популярна письменниця Олена Ксантопулос.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...