"Із черв'яками": Мережу обурив "сюрприз" у цукерках на Тернопільщині (фото)

Від якості їжі, яку споживає людина, залежить міцність її здоров'я. Регулярне споживання зіпсованих харчів, виробів, через які можна інфікуватися вірусними захворюваннями або підхопити паразитів, суттєво підвищує загрозу життя людини.

На сторінці спільноти в мережі Фейсбук від імені Марини Боровської був опублікований допис, супроводжуваний фотографіями на підтвердження фактів, передають Патріоти України.

"Вчора ввечері, в магазині "Сіріус" (дехто ще каже на нього "Діжурний"), купила дитині цукерки. Навіть нічого не хочу більше писати, Ви просто гляньте що мені продали".

Шоколадні цукерки дійсно справляють гнітюче явище: складається враження, ніби їх уже хтось понадгризав, і дуже швидко в очі кидаються ті, хто це міг зробити. Білі черв'яки ніби йдуть живим "ненажерливим бонусом".

"Я взагалі не знаю, хто там що купує, там якийсь неохайний магазин, таке враження, що там все зіпсоване.... А чому ви тільки до інтернету звернулись, чому скарги не написали, на гарячу лінію з захисту прав споживачів, якщо так лишати, то вони і надалі будуть таке продавати..."- Написала коментар Надія Кушнір.

"Натурпродукт, моль хімії не їсть". - Зіронізував Олег Чура.

Джерело: 0352.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...