Із гвинтівки: У Києві пенсіонерка влаштувала стрілянину по людях

Столична поліція затримала 61-річну пенсіонерку, яка стріляла в молодих людей, тому що їй не сподобалася їхня поведінка.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Києві, передають Патріоти України.

"Опівдні в столичну поліцію надійшло повідомлення, що в лікарню доставили 20-річну дівчину з пораненням в руку, попередньо - з пневматичної зброї", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, свідки інциденту вказали правоохоронцям на будинок, звідки пролунав постріл. Працівники поліції провели обшук в цій квартирі. У приміщенні вилучили патрони, кульки до пневматичної гвинтівки і помпову рушницю. Поліцейські поспілкувалися з 61-річною господаркою, яка зізналася, що це вона стріляла з вікна своєї квартири. За словами затриманої, їй не сподобалася поведінка молодих людей.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...