Із Польщі з "любов'ю": У центрі Гданська росіян закидали камінням, а викликана ними поліція відмовилась спілкуватись російською

Крім всього, правоохоронці вирішили перевірити законність перебування росіян у Польщі.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила власниця авто Катерина Молодцова з Калінінградської області, передають Патріоти України.

Дівчина, за її словами, приїхала в Польщу разом з матір'ю і чотирирічною дочкою. Сім'я розмістилася в апартаментах в центрі міста. "Біди ніщо не віщувало, вийшли на вулицю, завели машину, прогріважмо, мама з донькою поруч годують пташок. Дія розгортається якраз поруч з центральною вулицею, навпроти п'ятизірковгоу готелю, серед білого дня", - написала Молодцова.

За словами росіянки, її мама посадила дитину в машину. "У цей момент з вікна третього поверху будинку, поруч з яким припаркована машина (хто їздить, той знає, як виглядають паркувальні місця в центрі Гданська, уздовж будинків) починають градом сипатися каменюки! Не галька, не камінці, а цілком собі здорові камені, здатні розбити не тільки голову людині, а й автомобільне скло!" - додала Катерина.

Вона уточнила, що місцева поліція швидко приїхала на виклик, але відмовилпся говорити з ними російською. Також дівчину обурило, що правоохоронці перевіряли законність перебування росіян у Польщі.

В результаті інциденту ніхто не постраждав, в автомобілі розбите заднє скло. Польська сторона інцидент поки не прокоментувала.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...