"Їжачок, звичайно, буде гикати, але Росія сидіти більше не зможе", - політолог познущався над ракетою Путіна (відео)

Президент Росії Володимир Путін, продемонструвавши відеоролик з ракетним комплексом "Сармат", зробив жалюгідну спробу "налякати Захід мультиками".

Кирило Сазонов

Про це в ефірі ObozTV заявив відомий публіцист і блогер, виходець з Донецька Кирило Сазонов, передають Патріоти України.

"Я бачив ці мультики, які були ще в 2012 році. Його спічрайтери дуже сильно його підставили. Якщо ви хочете лякати Америку мультиками - крутіть старі радянські про чебурашку... Це може вселити жах розсудливій людині. Ракета, в якої немає балістичної траєкторії, якій не страшні ПРО... Ну звичайно, ця ракета просто не літає. Її треба прив'язати до верблюда або віслюка і везти по землі - тоді ПРО не страшні", - заявив Сазонов.

Блогер нагадав старий жарт про те, що коли Захід вводить санкції проти Росії, Кремль загрожує розбомбити Воронеж. "Це такий мем - якщо ви почнете вводити проти Росії санкції, ми почнемо бомбити Воронеж. Ну що ж, такою ракетою бомбити Воронеж можна - ПРО там немає і доставити її можна автотранспортом", - зазначив він.

Сазонов назвав демонстрацію Путіним своєї могутності "спробою налякати американського їжачка голою російської дупою". "Їжачок звичайно буде гикати, але Росія сидіти більше не зможе. Це спроба лякати мультиками - у Росії ракети падають набагато частіше, ніж злітають", - додав він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...