1. Часник
Завдяки вмісту ефірних масел, фітонцидів, фітостеринів і вітамінів В і D часник з повним правом вважається одним з кращих антисептичних і протимікробних засобів, що знімають запалення.
2. Малина
У цій ягоді містяться вітамін C і мінерал кобальт, що беруть участь в синтезі вітаміну В12. Такий склад робить малину чудовим засобом для зміцнення імунної системи і захисту від вірусів.
3. Обліпиха
У ній дуже багато вітаміну А, бета-каротину і вітаміну С: 100 грамів - це більше 200% мінімальної денної норми. У тих, хто регулярно їсть обліпиху, різко підвищуються шанси пережити зиму без нежиті.
4. Журавлина
У журавлині містяться таніни - ці речовини можуть забезпечувати захист людини від вірусних інфекцій. Крім того, в ній багато інших корисних речовин.
5 і 6. Квашена і морська капуста
Щоб забезпечити собі захист від вірусів, вживати ці продукти потрібно кілька разів на тиждень. Морська капуста - джерело вітамінів С, В1, В2, фолієвої кислоти, калію, кальцію, цинку, міді, заліза. У квашеній капусті, міститься в рази більше вітаміну С, ніж в цитрусових, а також є цінні для імунітету кисломолочні бактерії.
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...
Після Великодня почалася Світла седмиця. Кожен день цього тижня має свої традиції. Цьогоріч 23 квітня східні та західні християни разом відзначають Світлу середу. Про традиції третього дня Світлої седмиці переказують Патріоти України. Далі - мовою ориг...