1. Часник
Завдяки вмісту ефірних масел, фітонцидів, фітостеринів і вітамінів В і D часник з повним правом вважається одним з кращих антисептичних і протимікробних засобів, що знімають запалення.
2. Малина
У цій ягоді містяться вітамін C і мінерал кобальт, що беруть участь в синтезі вітаміну В12. Такий склад робить малину чудовим засобом для зміцнення імунної системи і захисту від вірусів.
3. Обліпиха
У ній дуже багато вітаміну А, бета-каротину і вітаміну С: 100 грамів - це більше 200% мінімальної денної норми. У тих, хто регулярно їсть обліпиху, різко підвищуються шанси пережити зиму без нежиті.
4. Журавлина
У журавлині містяться таніни - ці речовини можуть забезпечувати захист людини від вірусних інфекцій. Крім того, в ній багато інших корисних речовин.
5 і 6. Квашена і морська капуста
Щоб забезпечити собі захист від вірусів, вживати ці продукти потрібно кілька разів на тиждень. Морська капуста - джерело вітамінів С, В1, В2, фолієвої кислоти, калію, кальцію, цинку, міді, заліза. У квашеній капусті, міститься в рази більше вітаміну С, ніж в цитрусових, а також є цінні для імунітету кисломолочні бактерії.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...