Ізя Абрамович Штайман пропонує назавжди покінчити з Надією Савченко

Нардеп Надія Савченко 5 жовтня на засіданні парламентського комітету нацбезпеки і оборони, коментуючи закон президента про реінтеграцію Донбасу, нагадала, що за часів Радянського Союзу було таке поняття як вороги народу.

Надія Савченко

За словами Савченко, так в ті роки називали бійців УПА, їх зробили на довгі 70 років ворогами та зрадниками народу, передають Патріоти України з посиланням на ResistanceToday.

Савченко підкреслила, що зараз Україна повторює історичну помилку СРСР, називаючи ворогами народу тих, хто зараз воює на Донбасі в рядах "ЛНР" і "ДНР", захищаючи ті ж інтереси, що були свого часу у бійців УПА.

Палку промову Савченко різко перервав нардеп Юрій Береза, заявивши, що Савченко «несе маячню», займається російською пропагандою, захищаючи людей, які вбивають на Донбасі, які зазіхають на територіальну цілісність єдиної України.

Перепалку між Березою та Савченко перервав глава комітету Сергій Пашинський, звернувшись до Берези. «Сьогодні в російській пресі і по всіх лініях пішло, що цей президентський законопроект є оголошенням війни Росії. Завдання деяких сил зірвати прийняття цього закону. Вам зрозуміло тепер?», - резюмував Пашинський.

Ізя Штайман - Надії Савченко: "После таких слов тебя надо лишить не только МАНДАТА, но и ГРАЖДАНСТВА УКРАИНЫ! Ты обидела не только истинных патриотов - воинов УПА, но весь народ Уркаины, сравнив УПА с убийцами, насильниками и кремлёвскими недоумками!!!"

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...