Ізраїль знищив російський "Панцир" у Сирії (відео)

Установка ППО російського виробництва виявилася безсилою проти ізраїльського високоточної зброї.

Сьогодні, 21 січня, Армія оборони Ізраїлю завдала удару радіокерованою ракетою по військовому об'єкту на території Сирії. В результаті був знищений російський зенітний ракетно-гарматний комплекс Панцир-С1 - відповідне відео виклала в Тwitter прес-служба ЦАХАЛу, передають Патріоти України.

Як видно на кадрах, під час удару ізраїльтян ЗРГК випустив пару протиракет, які, однак, не вразили ціль.

"Під час нашого удару були випущені десятки сирійських ракет класу "земля-повітря" (по літаках ВПС Ізраїлю, - ред.), не дивлячись на чіткі попередження про те, що слід уникати такого вогню. У відповідь ми також атакували кілька батарей ППО сирійських збройних сил", - пишуть військові Ізраїлю.

Сирійські і російські ЗМІ повідомили, що в результаті атаки ВПС Ізраїлю загинули "четверо сирійських солдатів, шестеро поранені".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...