Ізраїльський лікар дав невтішний прогноз щодо українського в'язня Кремля

За словами лікаря, у Сенцова, судячи з усього, почалася дегенерація клітин всього організму, через що у нього змінюється колір волосся, з'являються набряки на руках і животі.

Український політв'язень Олег Сенцов залишиться людиною з інвалідністю на все життя, навіть якщо вдало вийде з голодування. Про це повідомив лікар-анестезіолог університетської клініки «Хадасса» в Ізраїлі Володимир Бродський, передають Патріоти України.
За його словами, у Сенцова, судячи з усього, почалася дегенерація клітин всього організму, через що у нього змінюється колір волосся, з'являються набряки на руках і животі.
«Такі набряки є у Сенцова. Ми називаємо це хаосом в імунній системі через брак вітамінів і мінералів. В кінці цієї фази людина помирає. Але ми не маємо ніякої об'єктивної медичної інформації з приводу стану Сенцова - судити можемо тільки за фотографіями, його словами, а також словами сестри і адвоката. Ми бачимо, що голодуючий увійшов з другої фази в третю - це фаза заключна. Як він з неї вийде, ніхто не знає. Планувати тут нічого не можна, це хаос у всій системі організму. Якщо він з неї вийде і залишиться живим, він людина з інвалідністю на все життя», - розповів він.
Джерело: Крим.Реалії
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...