Ізраїльський лікар дав невтішний прогноз щодо українського в'язня Кремля

За словами лікаря, у Сенцова, судячи з усього, почалася дегенерація клітин всього організму, через що у нього змінюється колір волосся, з'являються набряки на руках і животі.

Український політв'язень Олег Сенцов залишиться людиною з інвалідністю на все життя, навіть якщо вдало вийде з голодування. Про це повідомив лікар-анестезіолог університетської клініки «Хадасса» в Ізраїлі Володимир Бродський, передають Патріоти України.
За його словами, у Сенцова, судячи з усього, почалася дегенерація клітин всього організму, через що у нього змінюється колір волосся, з'являються набряки на руках і животі.
«Такі набряки є у Сенцова. Ми називаємо це хаосом в імунній системі через брак вітамінів і мінералів. В кінці цієї фази людина помирає. Але ми не маємо ніякої об'єктивної медичної інформації з приводу стану Сенцова - судити можемо тільки за фотографіями, його словами, а також словами сестри і адвоката. Ми бачимо, що голодуючий увійшов з другої фази в третю - це фаза заключна. Як він з неї вийде, ніхто не знає. Планувати тут нічого не можна, це хаос у всій системі організму. Якщо він з неї вийде і залишиться живим, він людина з інвалідністю на все життя», - розповів він.
Джерело: Крим.Реалії
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Медовий Спас, або Маковія: Церковні та народні традиції. Що не можна робити 1 серпня

четвер, 1 серпень 2024, 7:05

1 серпня за новоюоіпнським календарем українці святкують Медовий Спас, або Маковія. У цей день прийнято приходити в храм і дякувати Богові за врожай. У серпні бджолярі збирають мед, тому свято й отримало таку назву. . Цього дня починається Успенський п...

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...