"К нам ехать не нужно, мы вас к себе не пустим - ни туристами, ни даже на "Армате". Впрочем, вы и не рискнете. Ни в Грозный, ни в Украину - намочите штаны от страха", - українець до росіян

Згідно з результатами опитування, 54% росіян хотіли б собі всього, що нині мають українці.

Про це у своєму блозі пише Артем Овдієнко, передають Патріоти України.

"Радіостанція "Ехо Москви" влаштувала серед росіян опитування: де вони хотіли б жити – в путінській Росії чи порошенківській Україні? Результат виявився приголомшливим – натепер лише 14% росіян жадають і далі жити в Росії, а от 54% – хотіли б собі всього, що нині мають українці.

Зазначимо, що "Ехо Москви" – цілодобова інформаційна радіостанція з 46-мільйонною аудиторією, тобто слухає її кожен третій росіянин. Опитування радіостанції більш ніж красномовно свідчить про нинішній рейтинг "підтримки" росіянами режиму Путіна. І проливає світло на той факт, чому так багато росіян з Омсків та Рязанєй жадають нині переїхати в анексований Крим, де й досі залишається український дух.

Регулярно читаю анонімний блог Кримського бандерівця, який щодня описує життя на окупованому півострові. Він постійно відзначає, що приїжджі росіяни і на 5-й рік окупації розпитують у кримчан, як пройти до найближчого банкомату "Сбербанка". Зі зловтіхою чують у відповідь: "Найближчий – у Краснодарському краї". На що росіяни щиро дивуються, бо начебто "Крим – це Росія". Але їх коректно виправляють, що це не зовсім так. (Саме коректно, адже в Російській Федерації заперечувати приналежність Криму – це кримінальний злочин за статтею "Екстремізм".)

Зараз мова про тих росіян, які не знають реальної ситуації в Криму. Їдуть на півострів зі святою впевненістю, що там все – як у Росії. Лише згодом дізнаються про проблеми: банківські картки не працюють, мобільний російський оператор МТС у роумінгу. Тоді й дивуються, як так може бути? Чому їм про це нічого не відомо? Чому про це не розказують по телевізору? Наївні…

Але ж так само росіяни нічого не знають і про Україну. Досі продовжують до нас пертися в гості, як до братнього народу – горілки попити й вареників поїсти. Звикли роками гостювати у нас на травневі – у них у Москві ще сніг лежить, а в нас вже весна. Досі вони до нас їдуть, попри анексію Криму, попри вторгнення російських військ на Донбас і десять тисяч вбитих російською зброєю українців. Незважаючи на все вище перелічене, вони свято вірять, що мають моральне право завітати до нас у гості. Ще дивуються, що їм тут не раді і завертають назад.

Зараз спеціально для таких перейду на зрозумілу їм мову:

Расияне! Многие из вас, для нас – для украинцев, или убийці или пособник убийц. Большинство из вас желают нам бед, именно вы принесли эти беди в наш дом. Это и есть причины, почему вам в Украине не рады! Не нужно к нам приезжать, вы стали врагами Украины, в чем сами виноваты. А если хотите интересно развлечений – тур по Золотому кольцу Рассии всегда к вашим услугам. Хочется вам экстремальных развлечений – добро пожаловать на уикэнд в гостеприимный Грозный или на курорты Абхазии. А к нам ехать не нужно, мы вас к себе не пустим – ни туристами, ни даже на "Армате" через российско-украинскую границу. Впрочем, вы и не рискнете. Ни в Грозный вы не рискнете, ни на танках в Украину – намочите штаны от страха."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...