"Кабміне, перерахуй": Нові платіжки за комуналку стали приводом для жартів акторів "95 кварталу" (відео)

Студія "Квартал 95" 13 грудня опублікувала відео з жартівливим номером з циклу передач "Чисто News", в якому обговорюють нові тарифні платіжки за опалення.

Відео з назвою "Челлендж від Квартал 95: # КАБМІНПЕРЕРАХУЙ" з'явилося на офіційному каналі в YouTube, передають Патріоти України.
Євген Кошовий в образі "Жеки" розповідає, як він отримав і побачив нові ціни на опалення в Україні. Емоції і обурення у виконанні Кошового за даними тарифами не залишать байдужим нікого.

В даному відео також кварталівці нагадали про обіцянки Президента України Петра Порошенка про зниження тарифів на газ для населення яке він зробив цього літа.

"Кабмін перерахуй" - з таким закликам підсумував "Жека".
Валерій Жидков в кінці відео запропонував запустити флешмоб в якому люди будуть фотографувати свої платіжки за опалення і викладати їх в соціальні мережі з хеш-тегом # КАБМІНПЕРЕРАХУЙ.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...