Кадиров у прямому ефірі показав свою зустріч з федеральним злочинцем (відео)

Глава Чечні Рамзан Кадиров в прямому ефірі показав зустріч зі своїм колишнім радником Шаа Турлаєвим, який оголошений у федеральний розшук.
Рамзан Кадиров

Кадиров вів пряму трансляцію з села Беной, де збирався пообідати зі своїми знайомими. Cпочатку він продемонстрував гірські краєвиди, а потім і тих, з ким планував розділити трапезу, передають Патріоти України з посиланням на "Пульс".

Зокрема, як вказують російські ЗМІ, у кадр потрапив одноногий Турлаєв, який з 2010 року перебуває у федеральному розшуку у справах про організацію замахів на колишнього мера Хасав’юрту Сайгідпаші Умаханова і політика Ісу Ямадаєва.

«Кращі з кращих», – прокоментував глава Чечні за кадром, знімаючи своїх знайомих.

Як відомо, у соцмережах та пресі вже неодноразово зазначалося, що територія Чечні є недоступною для російських правоохоронців.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...