"Как я развела ukrопов": У мережі показали поповнення "бригади 200" "Л/ДНР" (фото)

На Донбасі померла псевдоволонтер, яка спершу допомагала українській армії, однак потім перейшла на сторону бойовиків.

Про це в Facebook повідомив офіцер Збройних сил Анатолій Штефан "Штірліц", передають Патріоти України.

"У 2014 році Смирнова Інна з Сєвєродонецька різко стала волонтером і почала допомагати підрозділам ЗСУ, їздила на позиції, блок - пости з групою інших людей. Мала зв'язок з одним з воїнів АТО. Імовірно після виконання своєї місії написала пост "як я розвела ukrопов" і втекла до свого коханого в окупований Крим, який був одним з бійців російського підрозділу "Призрак", - написав він.

За його словами, з окупованого півострова жінка продовжувала писати "гадості і дискредитувати військовослужбовців ЗСУ".

"У 2016 році (випадкова зустріч хто не знає) з'явилася в Сєвєродонецьку, так як і новий проукраїнський аккаунт в ВК. Але на старе місце проживання де її чекали органи не повернулася і про неї забули або забили. За новим аккаунтомВК вона була затятою "патріоткою" України і ймовірно і жила в Сєвєродонецьку нічого не побоюючись. 19.01.2019 померла, причини невідомі", - додав він.

Також, за словами Штефана, стало відомо, що 10 грудня на Донбасі загинув бойовик Сабанчеєв Євген з міста Брянка, з позивним "Арбат". "Учасник захоплення СБУ м. Луганск, брав участь у штурмі м.Дебальцеве", - додав військовий.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...