"Как в ВСУ кормят обычных солдат", - офіцер запасу ЗСУ (відео)

Як зазначає блогер, Порошенку на Новояворівському полігоні показали "натівську" їдальню. Тут харчуються солдати НАТО, їх перекладачі та українські генерали.

Про це у своєму блозі пише офіцер запасу Лютий, передають Патріоти України. Даплі - мовою оригіналу:

"Этот пост не "зрадонька", просто напоминание, что любую информацию в нынешнее время неплохо проверять по первоисточникам.

Раньше, посмотрев этот сюжет, мы бы с вами порадовались за солдат ЗСУ. Но теперь у вас имеется свой лейтенант на active duty, которому нечего бояться, и он пишет, что думает.

Итак, перед вами "натовская" столовая на Новояворівському полігоні. Тут питаются: солдаты НАТО, их переводчики и украинские генералы. Меня здесь кормили во время учений Rapid Trident, когда мне по случаю достался пропуск полковника, который на учения приехать не смог. Еда на уровне хорошего курортного отеля.

Солдат кормят в другой столовой, в так называемом "старом штабе", и там уровень питания и обслуживания проще на порядок. Еда ниже уровнем, сосиски с бронебойными шкурками, подозрительные котлетки и костистая рыбка. Нехватка чашек, вилок, регулярно возникает ситуация, когда на обед приходит больше солдат, чем положено по спискам, и не всем хватает. Повара возмущаются: по спискам 50, готовим на 100, приходят 200. Почему так происходит, мне выяснить пока не удалось, хотя подозрения имеются."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...