"Кам'яний вік": Мешканці окупованого Донбасу шоковані реаліями "руського міра"

Проросійські найманці знеструмили обладнання мобільного оператора Vodafone в тимчасово окупованому Донецьку.

Бойовики блокують відновлення мобільного зв'язку оператора Vodafone на території тимчасово окупованих районів Донецької області. Про це повідомляє прес-служба Міністерства з питань тимчасово окупованих територій, передають Патріоти України.

"Питання відновлення мобільного зв'язку на території окремих районів Донецької області (ОРДО, - ред.) обговорювалося на засіданні тристоронньої контактної групи в Мінську. На жаль, всі спроби української сторони відновити зв'язок з окупованої частиною Донецької області блокуються незаконними збройними формуваннями, яких контролює Російська Федерація", - відзначили в прес-службі.
У прес-службі підкреслили, що Україна вимагає надати безпечний доступ для ремонтних бригад в район населеного пункту Оленівка, які змогли б усунути технічні пристрої на непідконтрольною Україні частини Донецької області і відновити можливість спілкування між громадянами України.

19 січня співробітники Vodafone зробили спробу відновити зв'язок на території ОРДО через технічні комунікації на території тимчасово окупованих районів Луганської області. "Однак, ця ініціатива була зупинена бойовиками шляхом припинення електропостачання на обладнання Vodafone в Донецьку. За непідтвердженою інформацією 26 січня 2018 року терористи по" опечатали "центральний офіс Vodafone в Донецьку", - підкреслили в прес-службі.

Станом на 1 лютого 2018 роки гарантії безпеки на виконання ремонтно-відновлювальних робіт на території ОРДО від проросійських найманців не отримані. "Представники Vodafone констатують відсутність подачі електроенергії на обладнання на території ОРДО", - уточнили в прес-службі.

Сьогодні, що 22-й день в Донецьку немає мобільного зв'язку Vodafone. "Зате свої продажі "підняв" місцевий оператор Фенікс. Відповідь очевидна, хто зацікавлений у блокуванні і невирішенні цієї проблеми, їм (бойовикам, - ред.) плювати на всіх нас", - уточнив місцевий житель Максим, ім'я якого змінено з метою безпеки.

Інший співрозмовник в місті додав, що деякі місцеві жителі вже "призвичаїлися" і намагаються зловити сигнал мобільного зв'язку на мосту, який з'єднує частини селища на околиці Донецька. "Зв'язок є місцями ще на Рутченківської залізничної станції, селищі Червоний Партизан і в районі мікрорайону Текстильник", - уточнив донеччанин. "Звичайно, ситуація пригнічує, кам'яний вік якийсь", - підкреслило джерело.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...