"Камни с неба": У місті на Уралі настав хаос - населення б'ється за залишки питної води і погрожує "революцією" (відео)

У російському місті Сєвєроуральску через обвал русла річки зникла питна вода.

Про катастрофу в Сєвєроуральску "гудуть" соцмережі, передають Патріоти України.

Варто відзначити, що в Свердловській області Росії обвалилося русло річки Калья, в результаті чого в місті Сєвєроуральску повністю зникла питна вода. У магазинах, незважаючи на миттю підскочившу ціну, місцеві жителі з боєм, вириваючи один в одного пляшки, все розкупили. Погіршили ситуацію проблеми з завезенням води в місто. Водовози практично всі зламалися, в місто приїхав лише один автомобіль. Іншим пообіцяли видати жадану рідину, але виключно за паспортом і тільки по 2 літри на кожного члена сім'ї.

На пунктах видачі зараз зібралися величезні черги, які все ще чекають воду. Люди втомилися, деяким стало погано.

Примітно, що мер Сєвєроуральска і глава місцевого водоканалу благополучно відправилися у відпустку і не збираються повертатися з нєї через таку "дрібницю", як відсутність у власних громадян води. У мережі вже обіцяють місцевій владі бунт - люди готуються до штурму адміністрації.

У мережі активно обговорюють гуманітарну катастрофу, яка сталася в Сєвєроуральску. Деякі нагадали, що російські ЗМІ вже кілька тижнів розкручують новину про нібито швидке зникнення в Україні питної води, а проблеми росіян ігнорують.

"В той же Украине жители уже бы объединились и привезли тонны воды из источников. А великодержавные сидят и ждут, пока Путин распорядится", - обурився росіянин.

Інші вже активно кепкують над революційними настроями сєвєроуральців. "Вы что, хотите как в Украине? Придут НАТОвцы и заберут всю воду", - жартують коментатори.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...