Кандидат у президенти України заявила про напад на керівника її передвиборчого штабу

Керівник штабу не виключає, що те, що трапилося, може бути пов'язане з ДТП, в яке Ольга Богомолець потрапила в Одесі 1 лютого.

Кандидат в президенти Ольга Богомолець заявила, що невідомі вчинили напад на квартиру керівника її передвиборчого штабу в Одесі Ірини Яроцької, передають Патріоти України з посиланням на Факты.

За словами Ірини Яроцької, яка очолює штаб, це сталося вдень у понеділок, 11 лютого. «Все сталося, можна сказати, моментально, - розповіла Яроцька. - Кілька зловмисників проникли в житло, подолавши ряд серйозних перешкод. Це не тільки кодові замки - при вході у двір і в парадну, а й подвійні вхідні броньовані двері, зі спеціальними "секретними" замками (типу "Моттура"). Однак все це розкрили, судячи з усього, дуже швидко ... »

Слід зауважити, що квартира розташовується не десь «на відшибі», а в будинку, що стоїть в самому центрі міста - на перетині вулиць Катерининської та Великої Арнаутської. Втім, це анітрохи не збентежило зловмисників, які з'явилися «на справу» при повному спорядженні, включаючи автоген.

«Вдома нікого не було менше години, - продовжує Яроцька. - Саме стільки я була відсутня за сімейними обставинами - перебувала з хворим батьком, а чоловік ненадовго відлучився, щоб вигуляти собаку. Але цього часу вистачило, щоб все перевернути і переглянути в трьох кімнатах. Всі речі вивернуті, сейф розкритий автогеном ... »

Вона впевнена, що зловмисники стежили за нею і її чоловіком, так як точно знали, що в квартирі в цей час нікого немає. В тому числі їх великої домашньої собаки охоронної породи. Вона додала, що раніше отримувала SMS-повідомлення з погрозами, підкресливши, що у неї немає бізнесу, також не було будь-яких конфліктів на побутовому грунті.

Характерно, що нальотчики чомусь не чіпали дорогі речі, наприклад, її наручний годинник, відеокамеру, мобільний телефон ... Не наважилися також віднести картини, інші габаритні речі. Разом з тим частина цінних речей і гроші все ж пропали.

Керівник штабу також не виключає, що те, що трапилося може бути пов'язане з ДТП, в яке Ольга Богомолець потрапила в Одесі 1 лютого. «Я також перебувала в тому автомобілі, - уточнила Яроцька. - Ольгу Вадимівну від серйозних травм врятувало те, що вона була пристебнута ременем безпеки. Можу сказати, що людина, яка керувала нашим авто, ПДР не порушувала, а "Жигулі" врізалися точно в те місце, на якому Богомолець сиділа поруч з водієм».

Журналістам стало відомо, що під час перебування в Одесі кандидата в президенти Богомолець, на її мобільний телефон приходили SMS з попередженням. Зокрема, про те, що «Не слід заходити в медуніверситет - активісти категорично проти».

Як повідомили в поліції, їх співробітники приступили до розслідування сьогоднішнього інциденту, а саме: «з'ясовують обставини крадіжки з квартири керівника передвиборного штабу одного з кандидатів у президенти України».

Із заявою в поліцію звернувся чоловік Яроцької. «Він повідомив, що невідомі особи проникли в їх житло, звідки таємно викрали велику суму грошей і дорогу ручку, - сказали в поліції. - За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. В ході слідства будуть розглянуті всі можливі версії, в тому числі і діяльність жінки під час виборчого процесу».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...