Кара небесна: Семеро людей загинули і близько 70 постраждали в результаті ураганного вітру в Москві (відео)

Раніше Слідчий комітет повідомляв про сім жертв.

Фото: YouTube

Як розповів мер столиці Сергій Собянін, ураган повалив кілька сотень дерев, повідомляють Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

Негода може тривати до вечора і принести до третини від місячної норми опадів, пориви вітру досягають 16 метрів в секунду, розповіли РІА Новини в столичному метеобюро.

"У Москві може випасти до 15 міліметрів опадів, це третина норми ... в принципі швидкості вітру значні. Ми очікуємо, що до 21.00 весь цей процес вже має зміститися за межі Московської області", - сказав співрозмовник агентства.

Уже зараз пориви вітру в столиці досягають 16 метрів в секунду, він може й посилитися. Проходження холодного фронту супроводжується зливою, подекуди з грозою, не виключено, що може десь пройти град.
Погана погода призвела до жертв. Як розповів РІА Новини джерело в екстрених службах столиці, повалене сильним вітром дерево вбило людину біля метро "Університет". Також загинула дівчина при падінні дерева біля 36 павільйону ВВЦ, а в Люберцях жінка постраждала через зірваного з контейнера ураганом листа заліза.

На Зубовском бульварі біля музею Москви частина огорожі впала на припаркований поруч автомобіль. Також через повалених дерев ускладнено рух Аероекспрес в аеропорт Внуково і збільшені інтервали руху на Філевська лінії метрополітену.

Крім того, повалені дерева заблокували виїзд з підмосковній резиденції прем'єр-міністра Дмитра Медведєва.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...