Карма? - У Росії прямо в небі загорівся пасажирський літак (відео)

Літак був змушений терміново повернутися в аеропорт Уфи відразу після зльоту.

У Росії під час польоту загорівся двигун літака Ту-204, що прямував з Уфи до Сочі. Як повідомляється в Telegram-каналі Mash, літак був змушений терміново повернутися в аеропорт Уфи відразу після зльоту, передають Патріоти України.

"Пасажири Ту-204 повинні були відправитися в Сочі, однак вони опинилися знову в Уфі, - все через пожежу в лівому двигуні. Продовжувати політ так було неможливо і машину повернули на землю. Там її зустрічали загони пожежників та "швидкі", - йдеться в повідомленні.

За допомогою надувних трапів пасажирів евакуювали з літака. За попередніми даними, обійшлося без постраждалих.

Зазначимо, загоряння двигуна не викликало хвилювання серед пасажирів. Вони знімали пожежу на відео, спокійно розмовляючи про відпустку.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...