Карма Путіна впливає: Про повний провал Ле Пен на парламентських виборах

Незважаючи на те, що глава правої партії «Національний фронт» Марін Ле Пен в цілому отримала не так мало голосів в першому турі, вона досить крупно програла.

Марін Ле Пен

Про це, коментуючи парламентські вибори у Франції, заявила французька журналістка Галина Аккерман, повідомляють Патріоти України.

Вона розповіла, що система виборів у Франції по кожному округу мажоритарна. Тому, незважаючи на результати першого туру виборів у Франції, в парламент від «Національного фронту» Марін Ле Пен може потрапити максимум 3 кандидата.

«Хоча за Марін Ле Пен в першому турі проголосувало 11,4 відсотків, проте в другому турі надія, що хтось із кандидатів «Національного фронту», включаючи саму Марін Ле Пен, виграє, є тільки максимум в трьох округах, може бути взагалі вона виявиться одна тільки від «Національного фронту», хто потрапить в асамблею, національні збори», - сказала вона.

За словами журналіста такий розклад невигідний всім, крім нового президента Франції Еммануеля Макрона.

«Це повна тотальна поразка для неї, дуже важка поразка для соціальної партії, досить сильна поразка для Меланшона і для правих. Тобто, практично, програли всі, крім Макрона», - підкреслила Аккерман.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...