"Каша з мухами, хліб не зрозуміло з якими мікроорганізмами... Тюрьма суворого режиму?": Військкор показав, чим годують бійців у зразково-показовому центрі ЗСУ (фото)

Так годують наших вояків в учбовому центрі "Десна".

Про це пише на своїй сторінці у Facebook відомий журналіст Роман Бочкала, передають Патріоти України.

"Скільки вже сказано, написано, звільнено... І ловили вже на цьому, і провадження кримінальні заводили... І судили здається. Нічого не діє. Приїжджає комісія - все добре. День, два і знов кормлять половою.

Отримавши ці знімки та інформацію, зв'язався з помічником Міністра оборони України. Одразу до дивізії прилетіла піз@юліна. Хлопці дзвонять дякують. Кажуть порції збільшились. З'явились відповідні до норм продукти. Чи надовго? І питання тут не лише до керівництва Десни, а й до компаній, які забеспечують харчування.

"Годують" і заробляють непоганий куш всі ті ж фірми, афільовані з Юрою Єнакієвським. Вони надалі виграють мільярдні контракти. Волонтери, що входили до тендерного комітету, намагались усунути їх. Нічого не вийшло. Якесь замкнуте коло.

А що у вас на обід, панове генерали? Смачного. Це ж мабуть не тільки в Десні такий жах. Невже так важко налаштувати гідне харчування?? Це ж не ракету в космос запустити. Ви ж не худобу годуєте, а людей! Ще й достойних людей. Не злодіїв, а воїнів. На передку краще. А в тиловій Дісні, куди багато з бійців потрапляють на перепідготовку, під час якої можуть трохи відпочити від фронту, вимушені переходити не режим "голодний пайок". Рятуються за власний кошт. На території військового містечка багато гастрономів та кафе. А держава тим часом виділяє цілком достатні кошти. Просто треба ефективно їх використовувати. І головне - не красти. Ініціюю це питання на найближчому засіданні РГК НАБУ.

І ще одне. Ми ж прагнемо до стандартів Північноатлантичного альянсу? Але НАТО це не лише красива форма і новітнє озброєння. Це достойне відношення до військовослужбовців. Давайте з цього починати."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...