Катався по "зустрічці": У Рівному неадекватний чоловік влаштував перегони і протаранив авто патрульних (відео)

Водій перебував під дією наркотиків.

У Рівному патрульні поліцейські затримали чоловіка, який втікав від правоохоронців, а потім протаранив авто поліції. У цей момент у машині чоловіка була дружина та 6-річна донька, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Як повідомляється, чоловік їхав з вимкненими фарами, а на вимогу поліцейських зупинитися – почав втікати. Спочатку він їхав вулицями Рівного, потім по зустрічній смузі на трасі Київ-Чоп, а потім повернувся до міста. Чоловік вирішив взяти на таран машину правоохоронців.

"Зупинився коли йому прострелили колесо. Виявилося, з ним в машині була дружина та 6-річна донька. Нині чоловік в ізоляторі тимчасового тримання . Він і досі не може пояснити чому втікав. Поліцейські перевіряють чи не причетний він до інших злочинів", - розповіли в ефірі.

За словами речника Нацполіції Рівненщини Антона Крука, в крові затриманого були виявлені марихуана та амфетамін. Чоловіку оголосили підозру за фактом опору працівнику правоохоронного органу, а також погроза життю працівнику правоохоронного органу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...