Катували тварин до смерті: На Київщині затримали жорстоких шкуродерів (фото)

У Київській області поліція і активісти затримали двох шахраїв-шкуродерів, які брали тварин на переутримування або "в добрі руки", а потім частину тварин перепродавали, частину жорстоко катували і вбивали.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області, передають Патріоти України.

Як зазначається, двох зловмисників, Яну Майбороду і Вадима Лобка, затримали активісти в момент, коли ті перевозили в своїй машині тіла вже мертвих тварин. "Я був там особисто. Це жах. Наприкінці змусили їх збирати трупи. Назбирали стільки, що багажник в москвичі навіть не закрився! Хоча крім трупів там не було нічого. Кілька тварин врятували. На жаль, живих сфоткати не встиг. Ми швидко ловили і закривали в машині, щоб маленькі не розбіглися. Місцеві кажуть, що тварин було більше. Частину встигли відвезти кудись. Вони варили кашу з цуценят. І годували цією кашею інших тварин", - розповідає на своїй сторінці в Facebook Владислав Антонов.

У коментарях кажуть, що жінку, схожу на Майбороду, помічали ще в 2016 року, коли та намагалася забрати "в добрі руки" породистого щеня.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...