Він містить чимало природних активних антиоксидантів, щоправда, цим напоєм краще не захоплюватися. Медики радять вживати його раз на день упродовж трьох місяців, а потім зробити перерву. До слова, сік розводять із водою у співвідношенні, приміром на 100 мл напою – 100 мл води. Також дієтологи рекомендують випивати його за півгодини до трапези.
Завдяки високому вмісту антиоксидантів зелений час здатен запобігати розвитку ішемічної хвороби, інсультів, а також утворенню тромбів. Також він знижує рівень холестерину.
Останні дослідження підтвердили, що любов до кави здатна знизити ризики інсульту та інфаркту на 20-40%. Щоправда, важливо пам'ятати, що лише чорна кава без цукру та добавок має такий чудовий ефект.
Саме цей напій вечора не дозволяє утворюватися тромбам, адже знижує рівень поганого холестерину та збільшує рівень хорошого. Щоправда, не варто захоплюватися, адже краще вживати не більше 1,5 склянки сухого червоного за день.
25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...
За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...