Він містить чимало природних активних антиоксидантів, щоправда, цим напоєм краще не захоплюватися. Медики радять вживати його раз на день упродовж трьох місяців, а потім зробити перерву. До слова, сік розводять із водою у співвідношенні, приміром на 100 мл напою – 100 мл води. Також дієтологи рекомендують випивати його за півгодини до трапези.
Завдяки високому вмісту антиоксидантів зелений час здатен запобігати розвитку ішемічної хвороби, інсультів, а також утворенню тромбів. Також він знижує рівень холестерину.
Останні дослідження підтвердили, що любов до кави здатна знизити ризики інсульту та інфаркту на 20-40%. Щоправда, важливо пам'ятати, що лише чорна кава без цукру та добавок має такий чудовий ефект.
Саме цей напій вечора не дозволяє утворюватися тромбам, адже знижує рівень поганого холестерину та збільшує рівень хорошого. Щоправда, не варто захоплюватися, адже краще вживати не більше 1,5 склянки сухого червоного за день.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...