Він містить чимало природних активних антиоксидантів, щоправда, цим напоєм краще не захоплюватися. Медики радять вживати його раз на день упродовж трьох місяців, а потім зробити перерву. До слова, сік розводять із водою у співвідношенні, приміром на 100 мл напою – 100 мл води. Також дієтологи рекомендують випивати його за півгодини до трапези.
Завдяки високому вмісту антиоксидантів зелений час здатен запобігати розвитку ішемічної хвороби, інсультів, а також утворенню тромбів. Також він знижує рівень холестерину.
Останні дослідження підтвердили, що любов до кави здатна знизити ризики інсульту та інфаркту на 20-40%. Щоправда, важливо пам'ятати, що лише чорна кава без цукру та добавок має такий чудовий ефект.
Саме цей напій вечора не дозволяє утворюватися тромбам, адже знижує рівень поганого холестерину та збільшує рівень хорошого. Щоправда, не варто захоплюватися, адже краще вживати не більше 1,5 склянки сухого червоного за день.
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...
Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...