"Казкарі", що переймаються "бідними людьми", - це про себе, коханих: Мережу розлютив нардеп-мільйонер, який живе за рахунок держави

Народний депутат України (БПП) Олег Мусій, який задекларував величезні суми заощаджень у валюті і квартиру, записану на дружину, щомісяця отримує від держави 20 тис. грн компенсації на оренду житла.

Як написав на своїй сторінці в Facebook блогер Денис Казанський, таким чином багатий депутат живе в Києві за рахунок платників податків, передають Патріоти України.

"Свідок "геноциду українського народу" нардеп Олег Мусій в минулому році задекларував 162 тис. доларів, 29 тис. євро, 310 тис. грн готівкою у себе і ще 67 тис. доларів готівкою у дружини, але при цьому отримує від держави щомісячну допомогу в 20 тис. грн на оренду квартири в центрі Києва. Геноцид, звичайно, геноцидом, пенсіонерів шкода, але 20 тисяч теж на дорозі не валяються", - сказано в повідомленні.

Він також підкреслив абсурд ситуації, оскільки в Мусія є квартира в Києві, але записана вона на його дружину. "Причому, самий кайф у тому, що Мусій отримує компенсацію на оренду житла, як іногородній депутат, але при цьому має власну квартиру в Києві площею 93 квадрати, яка також вказана в його декларації і записана на дружину. Тобто, житло в столиці у нардепа є, але навіщо ж там жити, якщо можна свою квартиру здавати, а у держави вибити 20 тисяч грн на оренду ще однієї квартири в центрі Києва", - підсумував Казанський.

На момент написання новини його пост набрав понад 500 лайків і безліч коментарів. Більшість користувачів висловили думку, що такий спосіб наживи на державі дуже цинічний. Багато закликали владу звернути увагу і припинити такого роду свавілля.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...