Казкова візуалізація прикрасить костел святого Миколая у Києві (фото)

Для освітлення костелу в центрі української столиці використають технологію, яка свого часу була розроблена для найвищої будівлі Нью-Йорка – хмарочоса Empire State Building.

Про деталі проекту повідомив Микола Калбука – керівник компанії Expolight, яка займатиметься освітленням костелу. У своєму Facebook він зауважив, що в процесі роботи його команда стикнулась з низкою труднощів, зокрема, й "недоторканністю" історичного фасаду будівлі, який не можна порушувати жодними технічними втручанням, передають Патріоти України.

Візуалізація проекту освітлення костелу Миколая у Києві:З технічними деталями проекту освітлення костелу у Києві українським фахівцям допомагав американський інженер Джон Кемпбелл, який розробив унікальне освітлення для найвищого хмарочоса Нью-Йорка Empire State Building.

Для освітлення київського костелу розробили специфічне обладнання – дуже потужне і з екстремально вузькою двоградусною оптикою.

На рахунку компанії Philips Color Kinetics, світлодинамічною технікою якої буде освітлений костел святого Миколая у Києві, такі шедеври світової архітектури, як Ейфелева вежа, Нотр-Дам, Лондонське око та чимало інших.

Обладнання для освітлення костелу розмістять на будівлі з протилежного боку вулиці на будівлі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...