Керченського стрілка перед бійнею бачили із чоловіками у формі

Напередодні нападу на політехнічний коледж керченського стрілка, 18-річного Владислава Рослякова помітили в компанії двох невідомих у військовій формі.

За місяць до нападу Росляков придбав гвинтівку та набої. Тоді його зняла камера відеоспостереження у мисливському магазині "Сокіл", передають Патріоти України.

Напередодні бійні хлопець забрав усі фото з сімейного альбому і востаннє приходив до бабусі в компанії двох невідомих чоловіків у військовій формі.

Зазначається, що Росляков дістав гроші на зброю, викравши до 20-ти тисяч рублів у своєї бабусі Таїсії. А в липні він успішно пройшов навчання у центрі підготовки поводження зі зброєю "Егіда" — у Сімферополі.

Згідно із законами держави-окупанта, 18-річний хлопець цілком може відповідально користуватися зброєю. Для порівняння: в Україні дозвіл на зброю надається тільки після 21-го року.

Нагадаємо, що 17 жовтня у Керченському політехнічному коледжі розстріляли й підірвали студентів і педагогів. За офіційною версією окупантів, винуватцем є Владислав Росляков, який приніс у навчальний заклад зброю і саморобні вибухові пристрої та скоїв напад. Пізніше його знайшли мертвим у бібліотеці. Окупаційна влада відкидає версію теракту, вважаючи загибель 21 людини і травмування майже 60-ти — вбивством. Українська влада розцінила напад як теракт і вже почала розслідування.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...