Керченський міст: Чергова путінська підлість в Криму

Російські окупанти, споруджуючи Керченський міст, в односторонньому порядку обмежують рух через протоку, порушуючи при цьому міжнародні норми.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив радник начальника поліції в Одеській області Руслан Форостяк, передають Патріоти України.

"РФ, споруджуючи міст через Керченську протоку в окупованому Криму, в односторонньому порядку обмежує рух через протоку, встановлюючи габарити судів", - зазначив Форостяк.

За його словами, є загроза, що з серпня судна вище 33 метрів не зможуть пройти до українських портів.

"Планують, що з серпня вже цього року, судновласники, які планують перевезення до наших портів в Азовському басейні до Бердянська або Маріуполя будуть змушені враховувати цю обставину, і, скажімо, морські судна, які мають висоту більше ніж 33 метри вже не зможуть пройти до наших портів, або навіть вийти якщо виявляться в пастці", - уточнив Форостяк.

Він наголосив, що такі дії окупантів порушують міжнародні норми в частині мореплавання, а також низку конвенцій, які вимагають узгодження будівельних робіт із іншими країнами.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...