Керівник "Миротворця" попередив про можливі напади на журналістів

Днями міністерство закордонних справ Росії направило ноту протесту Державному департаменту США у зв'язку з тим, що сайт «Миротворець» нібито перейшов на американські сервери.

Про це повідомила офіційний представник зовнішньополітичного відомства РФ Марія Захарова. Ще вона в черговий раз заявила, що через діяльність сайту «постраждав вже не один журналіст».

Керівник «Миротворця» Роман Зайцев в ексклюзивному інтерв'ю «ФАКТАМ» пояснив, чому російське МЗС так активізувалося, передають Патріоти України.
"Ми прекрасно розуміємо, яким буде результат демаршу Захарової. І в Росії теж це розуміють.
Ми розглядаємо цю акцію з використанням МЗС як одну з ланок запланованої спецслужбами Росії якоїсь операції. Наприклад, в її рамках буде показово убитий або побитий який-небудь журналіст, який в даний момент знаходиться в «Чистилищі» «Миротворця» або як порушник державного кордону України, або як посібник терористів, або звичайний кремлівський пропагандист.

І після того, як буде покалічений або ліквідований якийсь представник ЗМІ, Росія вийде з новою заявою: «Ми ж вас попереджали, що "Миротворець" - це сайт-вбивця». Їх мета - знищити дуже небезпечний для них ресурс.

В принципі для нас нічого нового не сталося. Ми давно знаємо, що організація диверсій, замахів на вбивства та інше - це почерк спецслужб країни-агресора.

Тому, користуючись нагодою, від імені центру «Миротворець» звертаюся до всіх журналістів, чиї прізвища є в «Чистилищі»: будьте дуже обережні. Я говорю про це цілком серйозно і відповідально. У російських спецслужб планок немає, і у Кремля, загнаного в кут, - теж. Вони зараз чіпляються за будь-яку можливість, щоб зганьбити Україну."
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...