Це в нього план такий? - Керівник слідства кривавої ДТП в Харкові затриманий за кермом в стані алкогольного сп'яніння

У п'ятницю, 3 листопада, в наркодиспансер був доставлений начальник відділу слідчого управління поліції по ДТП Микола Мовчан.

Мовчан курує справу про страшну аварію в Харкові за участю Зайцевої та Дронова, - повідомляє портал Харків LIVE на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Патрульними поліцейськими був зупинений начальник відділу по ДТП СУ ГУНП в Харківській області Мовчан Микола Іванович в підозрі, що він знаходиться в стані алкогольного сп'яніння," - сказано в повідомленні.

Відзначається, що Мовчан відмовився проходити тест на алкоголь на місці зупинки і поїхав з поліцейськими в наркодиспансер на вулиці Шевченка.

Пізніше з'ясувалося, що в крові Мовчана знаходилося 0.2 проміле. Це максимально дозволена норма наявності алкоголю в крові.

"Мовчан є начальником відділу, який розслідує страшне ДТП на Сумській за участю Зайцевої та Дронова. Начальники такого рівня повинні подавати приклад своїм підлеглим і взагалі не вживати алкоголю за кермом, адже вони охороняють закон. Радує тільки одне, патрульні поліцейські не бояться залучати до відповідальності великих начальників і для них усі рівні," - підсумував в повідомленні.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...