Керівництво королівського клубу збентежене: Зінедін Зідан відразу після перемоги "Реалу" в ЛЧ оголосив про свою відставку

На прес-конференції, яка розпочалася сьогодні о 14:00 за київським часом, французький наставник повідомив, що прийняв рішення піти з поста тренера мадридського Реала.

"Я вирішив не продовжувати роботу з командою. Це несподіваний момент, але команді, щоб вона продовжила перемагати, потрібні зміни, новий підхід і робочі методики. Тому я прийняв таке рішення. Я з величезною любов’ю ставлюся до цього клубу і його президента", – цитують Зідана Патріоти України.

Під керівництвом Зідана мадридська команда виграла три Ліги чемпіонів поспіль, Ла Лігу (2016/17), Суперкубок Іспанії-2017, Суперкубок УЄФА (2016 та 2017) і Клубний чемпіонат світу (2016 та 2017).

Сам тренер кілька разів говорив, що працювати в такому великим клубі як Реал буває виснажливо, тому не виключав можливість своєї відставки.

Президент Реала Флорентіно Перес прокоментував рішення французького спеціаліста покинути клуб: "Після перемоги в Лізі чемпіонів це рішення стало абсолютною несподіванкою. Я хотів, щоб він залишився назавжди, хотів переконати його у цьому. Але я розумію, що це його остаточне рішення. Я не хочу, щоб це стало нашим прощанням, я кажу “до побачення” і не сумніваюсь, що він повернеться", – зазначив Перес.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...