"Хабіб - Макгрегор": У Чернівцях водій маршрутки влаштував "махач" з пасажиром прямо на зупинці (відео)

Бійка сталася 14 січня о 12:20 на зупинці "Вулиця Щербанюка".

У Чернівцях на зупинці громадського транспорту сталася бійка між водієм маршрутки та пасажиром. Про це повідомляє Instagram-спільнота chernivtsigram, передають Патріоти України.

За словами очевидців, інцидент стався між пасажиром та водієм маршрутного автобуса №7.

Варто зазначити, що дане відео активізувало користувачів мережі. У багатьох викликало обурення те, що двох забіяк чоловіків ніхто відразу не розборонив.

"Жерсть, якби жінка не підійшла, то б ніхто не підійшов, а чоловіки просто стоять і посміхаються", - зазначила juliamigalchan.

"Проблема в тому, що навіть ніхто не допоміг. Хоч хтось їх розборонив", - написала a_okipniak.

"Селянські бійки...індійські фільми відпочивають", - прокоментував ispanec7_7_7.

"Цей водій дуже багато років працює на цьому маршруті", - зазначила Yankeskakravcova.

"Походу хотів по посвідченню їхати", - написав e1dzoky

"Важко сидіти нерухомо цілий день за кермом і шкідливо для хребта, треба розім'яти м'язи людини і вихлюпнути негативну енергію. Це ж "спорт". Краще хвилину "помахатися" ніж сигарети курити весь день за кермом і кричати", - написав andreyschastliviy.

"Для тих розумників, які пишуть, що треба було боронити, ви отримаєте по обличчю і будете знати, що не можна лізти в бійку незнайомих людей, а якщо ви вдарите ще когось вас чекаю неймовірні пригоди", - написала bbellaa1990.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...