Хай тішиться медаллю "За повернення Криму": Суд заарештував майно російського агента впливу в Україні

Херсонський міський суд заарештував майно керівника "РИА Новости Украина" Кирила Вишинського.

Про це повідомила прес-секретар прокуратури АР Крим Тетяна Тихончик, передають Патріоти України.

"Херсонський міськсуд наклав арешт на квартиру, два автомобілі та майно, вилучене під час санкціонованих обшуків", - розповіла Т.Тихончик.

Згідно з рішенням суду, оприлюдненим в Єдиному реєстрі судових рішень, заарештовано квартиру загальною площею 71,6 кв. м, нежитлове приміщення - гараж-елінг загальною площею 67,9 кв. м, автомобілі Mitsubishi Outlander та Ssang Yong Actyon.

Як повідомлялося, українські правоохоронці затримали керівника "РИА Новости Украина" К.Вишинського в Києві 15 травня 2018 року. Йому оголосили про підозру в кримінальному провадженні, відкритому за ч. 1 ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу України. 16 травня його привезли до Херсона для обрання запобіжного заходу. 17 травня Херсонський міськсуд обрав К.Вишинському запобіжний захід у вигляді арешту до 13 липня. 21 травня захист подав до Апеляційного суду Херсонської області апеляційну скаргу на арешт К.Вишинського. 1 червня суд відмовив стороні захисту в зміні запобіжного заходу.

6 липня прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган повідомила, що К.Вишинському повідомлено про підозру в незаконному зберіганні зброї та боєприпасів: "Підозрюваному у держзраді Кирилу Вишинському повідомлено про ще одну підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 263 (незаконне придбання, зберігання вогнепальної зброї та бойових припасів) КК України".

За її словами, під час проведених обшуків в орендованому індивідуальному банківському сейфі Вишинського було виявлено та вилучено пістолет та набої до нього. Пістолет є вогнепальною зброєю - самозарядним пістолетом моделі FN Browning M1906.

11 липня Херсонський міський суд продовжив термін тримання К.Вишинського під вартою ще на 60 діб - до 13 вересня.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...