Хай звикають: У Лаврова істерика через злам російського консульства в США (відео)

Офіційний представник міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова назвала "державним рейдерським захопленням" проникнення влади США в закрите російське консульство в Сіетлі.

У закрите російське генконсульство в американському Сіетлі, яке покинули всі дипломати із РФ, проникли представники американської влади. Про це у Facebook повідомило посольство Росії у США, передають Патріоти України.

"Спеціальні служби США намагаються в'їхати в російську дипломатичну власність у Сіетлі", – ідеться в пості.

Опубліковано також відео, на якому видно простирадло поблизу хвіртки біля входу на територію колишнього диппредставництва. Під простирадлом відбуваються якісь маніпуляції.

За деякий час посольство опублікувало ще одне відео, на якому видно американського поліцейського і людину в рукавичках.

Офіційний представник міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова у Facebook назвала подію рейдерським захопленням. "Поспішайте бачити: американська влада розпочала захоплення комплексу будівель російського Генерального консульства в Сіетлі. Рідкісне видовище – державне рейдерське захоплення", – написала вона, розмістивши відео, на якому зображено посольство РФ у США.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...