"Характери гідності": Невідомі спогади про Героїв Небесної сотні (відео)

Короткі історії про дитинство, вчинки, стосунки з близькими, мрії та прагнення.

Громадське об'єднання "Родина Героїв Небесної сотні" та Національний музей Революції Гідності започаткували проект "Характери гідності". Зняли серію відеороликів про загиблих учасників Революції Гідності, передають Патріоти України.

Спогадами про героїв діляться їхні рідні і близькі. Це короткі історії про дитинство, вчинки, стосунки з близькими, мрії та прагнення.

"Мій свекор Володимир Станіславович Кульчицький – один із Героїв Небесної Сотні. Мені дуже важливо, щоб пам'ять про них жила. Щоб їх знали справжніми, бо час іде. Щось стирається з пам'яті і з'являються домисли. Мені дуже хочеться, щоб про них знали так, як про них можуть розповісти найближчі", - говорить автор ідеї, режисерка проекту Дарина Кульчицька.

Готові вже 19 роликів. Робота над проектом триватиме. "Ми вже поховали 17 батьків Героїв Небесної сотні. Вони йдуть, і з ними йдуть їхні спогади. А я хочу якомога більше їх зберегти. Я не можу обіцяти, що зроблю ролики про всіх героїв. Але постараюся зробити якомога більше", - говорить Дарина Кульчицька.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...