Херсонські лікарі довели "кіборга" до самогубства, - розслідування

39-річний «кіборг» Сергій Кочемазов з позивним «Камаз», який прийняв вбивчу дозу ліків, міг накласти на себе руки через дії лікарів Херсонського госпіталю інвалідів і ветеранів війни.

Про це йдеться у висновках спеціальної комісії Херсонської ОДА, передають Патріоти України.

Розслідування показало, що при спілкуванні з пацієнтами завідуюча неврологічним відділенням Олена Комарова порушувала правила етики і деонтології. Комісія робить висновки, що всі порушення могли довести ветерана АТО до самогубства.

За результатами перевірки в ОДА рекомендували усунути від виконання професійних обов'язків і направити на переатестацію всіх причетних працівників госпіталю, а також завести кримінальну провадження щодо Комарової.

Нагадаємо, про смерть бійця АТО Кочемазова стало відомо на початку листопада. Він повинен був лягти в госпіталь на п'ятий курс лікування, але після спілкування з медиками наклав на себе руки. Медики заявили бійцеві, що «тут йому не курорт і не нічліжка».

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...