Х*йлу і його приспішникам неприємно бачити інвалідів: З улюбленого курорту господаря Кремля вигнали дітей з обмеженими можливостями

У Росії гучний скандал розгорівся навколо гірськолижного курорту "Роза Хутір", де любить відпочивати президент РФ Володимир Путін.

Дитячий реабілітаційний центр "Енергія життя", який протягом трьох років займався медичною реабілітацією дітей-інвалідів через заняття гірськолижним спортом, попросили забратися зі схилів.

Про це керівник благодійного реабілітаційного центру "Енергія життя" Андрій Баталов розповів на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За словами Баталова, керівники "Рози Хутора" мотивували це тим, що солідним панам, які приїжджають відпочити на дорогий гірськолижний курорт, неприємно бачити поблизу маленьких інвалідів.

"Центр АФКСТ "Енергія Життя" більше не буде працювати на гірськолижних схилах "Роза Хутір". Керівництво "Роза Хутір" проти фізичної реабілітації і катання на гірських лижах дітей-інвалідів. Як мені пізніше пояснили, це "заважає репутації гірськолижного курорту". До кінця вересня ми зобов'язані виїхати з нашого приміщення, яке знаходилося на "Роза Плато". А тепер скажу вам правду: у зимовому сезоні, в третьому сезоні, після всесвітніх військових ігор, керівництво "Роза Хутір" відмовило нам у можливості займатися з дітьми-інвалідами на гірських лижах!", - повідомив голова благодійної організації.

"Я щомісяця сплачував оренду за приміщення (166 квадратних метрів). Було додатково придбано безліч нового обладнання, планували запустити нові види адаптивного туризму (фізичної реабілітації) на гірськолижних курортах. Наших особливих дітей позбавили найважливішого - можливості відчути себе щасливим, незалежно від фізичного стану", - додав Баталов.

У прес-службі гірськолижного курорту від звинувачень Андрія Баталова вже відхрестилися. Вельми солідну ціну, за яку "Енергія життя" орендувала приміщення, там назвали "символічною", а в якості основної причини, по якій було вирішено розійтися з реабілітаційним центром для дітей-інвалідів, згадали "відсутність у нього офіційно затвердженої програми та державної сертифікації".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...