"Х**кс-х**кс і продакшн": Мер Миколаєва приголомшив лайкою на засіданні (відео)

Нецензурною лайкою чиновник вибухнув після підбиття підсумків.

Олександр Сенкевич

Мер Миколаєва Олександр Сенкевич під час другого пленарного засідання 41-ї позачергової сесії відзначився лайкою. У мережі з'явилося відео за участі міського голови, передають Патріоти України.

Нецензурною лайкою чиновник вибухнув після підбиття підсумків. На цій сесії народні обранці мали розглянути приблизно 100 земельних питань, які залишилися. Однак після виступу депутата Ігоря Дятлова мер вирішив оголосити перерву в засіданні. Час перерви голова міста не уточнив.

Зазначається, що земельні питання знову не були проголосовані і депутати та журналісти почали розходитися. У цей момент мер Миколаєва піднявся зі свого місця і вилаявся собі під ніс.

"Х**кс-х**кс і продакшн", - сказав Сенкевич. Мікрофон Сенкевича в той момент ще не вимкнули, і онлайн-трансляція завершилася нецензурною лайкою миколаївського мера.

Джерело: Новости N
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...