Хлібне перемир'я? - Біля Красногорівки бойовики стріляють цілодобово (відео)

Неспокійною була доба на фронті, п'ятеро наших військових поранені, а один – зник. Зараз тривають його пошуки.

Загалом, бойовики 21 раз відкривали вогонь по наших позиціях. Російські найманці застосовували гранатомети, великокаліберні кулемети та озброєння БМП біля Кримського, Гнутового та Широкиного. А біля Красногорівки снайпер бойовиків серед білого дня відкрив вогонь в бік наших захисників, передають Патріоти України.

У той час там перебувала знімальна група 24 каналу. Ще дорогою на позиції 28-ї бригади поблизу Красногорівки, чутно звуки перемир'я. Вочевидь святкування дня ВДВ для у бойовиків у розпалі. Хоча за словами бійців, це норма для ворога – стріляти навіть вдень. "Кожен день. Буває вдень. буває вночі, коли в них. як то кажуть, який настрій", – коментує військовослужбовець 28-ї бригади ЗСУ Сергій.

Для 28-ї бригади Красногорівка – місто не нове. Вони воювали тут у 2015 році, коли терористи намагались вибити українських армійців звідси. Мирон – один з тих, хто брав участь в обороні Красногорівки тоді. З того часу, наші Збройні Сили суттєво просунулись вперед. "Фактично, так, додому повернувся. Ці позиції були сепаратистів", – розповів військовослужбовець 28-ї бригади ЗСУ Мирон.

Раптом тиша на околицях Красногорівки закінчилась. Снайпер помітив рух на позиціях та відкрив вогонь, працював крупним калібром. Бійцям 28-ї декілька разів довелось братись за кулемет. Більше пострілів з тієї сторони не було. Вже повертаючись, бійці демонстрували, що прилетіло на позиції.

"Ефективна штука, від голови нічого не залишається", – сказав військовослужбовець 28-ї бригади ЗСУ Віталій.

Чи поцілили бійці Збройних Сил снайпера – невідомо. Можливо, наляканий пішов святкувати день ВДВ у фонтані, а не з гвинтівкою в руках. А можливо залишився навічно у донбаських степах.

Джерело: 24-й канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...